Adverteren

Bladformule

Volgas is een tijdschrift voor lezers in de traditie van bladen als Hard gras en De Muur. Meer dan andere sporten lijkt autosport over de techniek te gaan, maar de verhalen achter de sport zijn minstens even fascinerend en zonder twijfel bloedstollender, doordat de coureurs zich altijd op het randje van het mogelijke begeven. Het gevaar loert altijd mee.

Veel bekende autosportjournalisten en schrijvers werken mee aan de totstandkoming en invulling van Volgas. Denk aan Koen Vergeer, Rob Kamphues, Nando Boers, Marcel Visbeen, Olof van Joolen, G.L. van Lennep en Ivo Pakvis. Daarnaast krijgt een bekende Formule 1-fotograaf in elke editie een fotokatern ter beschikking om het beste uit zijn of haar werk te tonen.

Volgas verschijnt drie keer per jaar met zeker vijf longreads per editie, aangevuld met een fotografenportfolio, kortere verhalen en in ieder geval een beeldcolumn.

De lezers

Lezers zijn uiteraard de Formule 1-fans, maar ook mensen met een breder perspectief. Liefhebbers van race, rally en klassieke auto’s. Deze lezers willen niet alleen een glossy met glanzende foto’s, maar ook een tijdschrift met verhalen die iets toevoegen. Voor alle leeftijden.

Bereik

Volgas verschijnt drie keer per jaar in een oplage van 11.000 exemplaren op het formaat 20 x 25 cm en telt minimaal 112 pagina’s. Verspreiding via abonnees en losse verkoop in Nederland.

Download Mediakaart 2024

  • Website gerealiseerd door TwinDigital