Over ons

‘Er wordt niet meegedeind op de golven van de populariteit van Max Verstappen. Verstappen is zelfs geheel afwezig. De doelstelling is simpel. De beste verhalen over autosport van de beste schrijvers. Afgaande op het eerste nummer gaat het de goede kant op, ook visueel’ Paul Onkenhout in ‘De Volkskrant’ (4 maart 2021)

De autosport leeft als nooit tevoren in Nederland dankzij de successen van Max Verstappen en andere snelle landgenoten. Autosport gaat over snelheid, techniek en durf: hoewel de veiligheid enorm is toegenomen, zijn er slechts weinig sporten waar leven en dood zo dicht tegen elkaar aan schurken. Dat maakt de verhalen over de sport en de hoofdrolspelers zo mogelijk nog fascinerender.

Voor de echte autosportfans is er nu Volgas, hét autosporttijdschrift voor lezers. Volgas brengt drie keer per jaar de beste Nederlandse autosportschrijvers bij elkaar en is bedoeld voor lezers die niet terugdeinzen voor verdieping, pakkende longreads en meeslepende achtergrondverhalen. In het hart van het tijdschrift krijgt een bekende autosportfotograaf de kans zijn of haar beste werk te tonen in een speciaal full colour fotokatern.

De redactie van Volgas is in handen van schrijver/historicus Hans van der Klis en schrijver/podcaster Jeroen Demmendaal.

Alles over de eerste nummers lees je onder Magazine.

  • Website gerealiseerd door TwinDigital